18 Ocak 2015

TİLDA'YA DOĞRU ADIM ADIM :)))))

MERHABA BEBİŞLERİM

çalışacak yer buldukça ve motivasyonum güçlendikçe birer ikişer üretmeye başladım çok şükür ;) 
uzun zaman önce bez bebek ve ev aksesuarları kursuna başladım  ve ilk ''eserim''olan TUĞÇESU NİNE'yi örtaya çıkardım :) kendisine ulaşmak isteyenler için
 BURAYA TIK TIKKK
ve itiraf etmeliyim 15 sene önce gittiğim ahşap boyama kursundan sonra en zevk aldığım kurs bu oldu ;) 
kiiiii; arada sayısız kursa gitmişliğim vardır ;)
önce kumaşların seçimiyle başladık işimize ve sonra modeli önümüze koyup '' bismillah ''dedik elbette ;)



aslında itiraf etmeliyim ki; oldukça zorlayan çalışmalar oldu hatta benim için imkansız çalışmalardı..
bilenler bilir boyun fıtıklarım ve kireçlemelerim; aynı zamanda da his kaybım vardır ellerimde

zira parçalar mini minnacık; dikimi ayrı zor; çevirmesi ayrı.... ama ennn zoru o minicik bedenlere sahip oldukları bedenin 10 katı gibi görünen silikonları doldurmaktı ite-kaka :(




 bu biraz enteresan ve  değişik teknikle çalışılan bir bebek:)


ufak ufak şekillenmeye başladı ne dersiniz ;)
 ama bu sadece beden dikimi...

daha kıyafetleri dikilecekkkk....aksesuar seçimi yapılacakkk...sonra saç !!! evet ilk saçımızı yapıcaz ve de elbette gözleri ve al yanaklarını ;)
vee...işte sonuç !!!!

bu bitmiş hali ama ona son formunu vermeden önce çeşit çeşit pozlar verdirmesem; evin her tarafını gezdirmesem olmazdı herhalde ;)


önce bi efendi efendi oturup kendimi sevdiriyim dedi etrafa ;) 


sonra attı mı bacak bacak üstüne beğenildiğini anlayınca büyük bir özgüvenle ;)


çok yoruldum çooookkkkkkk !!!


ama sanırım değdi ne dersiniz ??? 

bunun adını da BONCUK AĞA koydum minicik gözlerinden ilham alarak :)

bir dahaki bebeğimi paylaşmayı heyecanla bekliyorum sevgiyle kalın bebişlerimmmmm 







5 Ocak 2015

Artık Her Adımınızda Kendinizi Güzel Hissedeceksiniz!



     


Geçen gün Instagram'da rastladım. Size yeni keşfettiğim bir üründen bahsetmek istiyorum. Ürünün adı Scholl Velvet Smooth Express Pedi…


Elektronik ayak törpüsü olarak geçiyor. İnternette araştırmaya başladım ve harika yorumlar okudum. Hatta bu ürün için güzellik ürünleri satan mağazalarda kuyruklar olduğunu gördüm.

Güzelliğime önem veren biri olarak, ayak güzelliği de benim için çok önemli, bu yüzden bu ürün oldukça ilgimi çekti. Scholl Velvet Smooth Express Pedi daha ilk dokunuşta ayaklardaki sertleşmiş deriyi yok ediyormuş.

Kullanımı da bir o kadar kolaymış! Edindiğim bilgilere göre; ucundaki özel döner başlık 360 derece dönebiliyor. Ayağınız kuru iken uyguluyorsunuz ve ayağınızın her noktasına kolayca ulaşıp, ayaklarınızı ve özellikle topuklarınızı, sertleşmiş deriden bir dokunuşta arındırıyor. Üstelik çok da güvenli. Scholl Velvet Smooth Express Pedi fazla bastırıldığında kendisini otomatik olarak durduruyor.





Ayak bakımı için artık evinizde kendinize birkaç dakika ayırmanız yeterli. Sonrasında ayağınızda kadife yumuşaklığı sizleri bekliyor. Siz de her adımınızda kendinizi güzel hissetmek istiyorsanız, Scholl Velvet Smooth Express Pedi’yi mutlaka denemelisiniz.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız.
Bir boomads advertorial içeriğidir.


3 Ocak 2015

ARALIK AYI BİTENLER-ÇÖPE GİDENLER

MERHABAAA..MERHABA..MERHABA BEBİŞLERİM

yeni yılın ilk postunda sizlerle birlikteyim..yeni yıldan önce sağlık ve şans; sonra da blogumun okunurluk-yorum yapılabilirlik sorununa çözüm getirmesini diliyorum

bakalım bu ay nelerden memnun kalıp neleri şutlamışız ne dersiniz???

önce toplu görünüm ;)


renkli kozmetikten saç ve banyo ürünlerine; ciltbakımlarına kadar birçok ürün bitmiş yine :)

PARFÜM VE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ



ORİFLAME GREYFURT ÖZLÜ VÜCUT PEELİNG'İ : 3 yıkama anca tahammül ettim :( zira kesif bir greyfurt kokusu; neredeyse sayılı ve amacına hizmet etmeyen peeling tanecikleri...derhal çöpe gitti çok bile dayandım...

ORİFLAME MİLK+HONEY SAÇ MASKESİ: berbat..berbat..berbat bir ürün :( bu serinin el kremi ve sabununu severek kullanmama rağmen saç maskesine hiç ısınamadım..böylelikle oriflame ürünlerine tövbe vakti geldiği tescillenmiş oldu..itiraf edeyimısrarlara dayanamayıp 1 kez oriflame temsilcisi olup hatta 1 katalog güzel satış yapmışlığım vardır  o da dediğim gibi sırf sıvı sabun ve el kreminin hürmetine.. bu son olsun :(

REXONA DEOORANT VE KETORAL ŞAMPUAN: deodorantı zaten hepiniz kullanıyorsunuzdur da ketoral kaşınan saç dipleri için birebirdir fazla anlatmaya gerek yok ;)

KENZO AMOUR PARFÜM: benim hayatımın parfümü diyebileceğim 3 parfümden biridir..dönüp dönüp bunu kullanıyorum MUH-TE-ŞEMMMMM !!! yenisi alındi bile o kadar söyliyim ;) busefer fuşya rengi olanı ;) bu tuuruncusuydu :)

TAFT ULTRA STRONG SAÇ SPREYİ: limited edition bir üründü...taftın ürünlerine ben zaten bayılıyorum..yeni serilere yelken açtım bile ;)

CİLT BAKIMI GRUBU


BİODERMA SEBİUM H2O JEL TEMİZLEYİCİ: benim hayatım boyunca başka birşey kullanamayacağım bir ürün..bu 4.sü.. tam anlamıyla temizlik ve hassasiyet arayanlara şiddetle öneririm...makyaj temizlemede ne köpük ne krem ne de misel sulara meydan bırakmıyor..hassas yıkamayla göz makyajına bile etkisi büyük :)

YVES ROCHER CİLT BAKIM SERUMU: çok memnun kaldığım bir ürün...nemlendiriciden önce geceleri kullanımda etkiyi arttırıyor...

YVES ROCHER GÖZ BAKIM KREMİ: bu aldığım 2.tüp ve verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor ;) ancak mevsim itibarıyle bakım değişikliği yaptım ve başka bir ürüne geçtim ;)

DURANCE LAVANTA ÖZLÜ TONİK:  işte bu ürün de tıpkı bioderma sebium jel gibi asla vazgeçemeyeceğim bir ürün..ayşenur yazıcının tavsiyesi üerine almıştım lilakutudan.. 3.süne geçtim bile ve çok bereketli bir ürün mutlaka belirtmem lazımdı :)

CLİNIQUE NEMLENDİRİCİ: 2.kez aynı ürünü aldım ve çok memnun kaldım..kıvam çok güzel, yapışkanlık hissi bırakmıyor ve hemen kuruyor ki; bu benim iöçin çok önemli bir özellik..daha önce de belirttiğim gibi mevsimsel değişimden ötrü yeni ürünlere yelken açtım ve misshaya geçtim bakalım sonuç ne olacak :)

LA NATUREL DOĞAL TEMİZLEYİCİ MENDİL: lilakutudan göndermişler sağolsunlar...tek denemelikti bişey anlayamadım gerçi ancak yakmamış olması ve kokusuz olması zaten benim için geçer akçeydi ;)

DR.ORGANİCS SALYANGOZ ÖZLÜ KREM: bu da lilakutunun gönderiği sample'lar arasındaydı..1 hafta kadar kullandım memnun kaldım ama içeriğinden ötürü almayacağım bir krem açıkçası :(

MAKYAJ GRUBU:


MİSSHA WELVET RUJ: misshanın bütün ürünlerine olduğu gibi rujlarına da bayılıyorum..yaz rengiydi ve sonuna kadar kullandım seneye tekrar alınacak not edildi :)

CLİNİQUE RUJ: bu aslında geçen yılın kofrelerinden birinde hediye olarak verilmişti bir yılbaşı kofresiydi..uzun zaman kullanmadım ancak yaz boyu tıpkı missha gibi onu da elimin altından eksik etmedim..sim bitişli kremsi bir rujdu

GOLDEN ROSE STYLE LINER METALİC : ben herhalde başka hiçbir eyeliner kullanamam..fırçası tam benşm uygulamamı kolaylaştıran cinste..ben bir de hiç siyah eyeliner kullanamam...bu metalik bitişli bir kahve 06 numaralı olanı aklınızda bulunsun kızlar esmerlere ve yumuşak ifade isteyenlere şiddetle öneririm ;)

benim bu ay bitirip şutladığım ürünler bunlar bebişlerim...

ya siz??
sizler bu ay nelerden memnun kalıp nelerden kurtuldunuz?? 
postlarınızı merakla bekliyorum :)

sevgiyle ve mutlulukla kalın bebişlerimmmm