21 Aralık 2013

HEPİNİZİ 1.YILDÖNÜMÜ ÇEKİLİŞİME BEKLİYORUM :)

MERHABA BEBİŞLERİM 

göz açıp kapayana dek blogum 1 yaşına girmiş bile ..
bu 1 yıl bana neler getirdi, neler götürdü zaman zaman paylaştım sizlerle..biraz ürkek-çekingen; biraz teknolojiden bi-haber, biraz da neyi nasıl yaparım kaygısıyla bir baktım ki 1.yılım dolmuş bile :)

 blog paylaşımlarımlarımın sayısı bu yaşadığım ürkeklik ve merak sayesinde oldukça az olmasına rağmen sayımız 141 i bulmuş bile...giderek daha fazla alışıyorm sizlere ve sayfama.. 
dertleşip  öğüt aldım kimi zaman sizlerden..bazen de eleştiri oldu payıma düşen.. kimi zaman bir baktım şahane bir header hediye edildi bana; kimi zaman da evimin dekorasyon önerileri yağdı bir bir..bunların hepsi ama hepsi için binlerce teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..


işte şimdi sıra bende...bana gösterdiğiniz sıcaklığın ve 1.doğum günümün anısına bir çekiliş düzenlemek istedim ve üstelik GFC 'de takipçim olmanız , facebookta duyurmanız ve bloglarınızda görselli blog duyurumu yapmanız  tek şartım..
elbette ki hepsinin linklerini yorum olarak bırakmak kaydıyla ;)

çekilişimi adil olması bakımından kura yöntemi ile yapmayı düşünüyorum ve çekiliş tarihim 3o ocak 
gelelim çekilişimde vereceğim hediyelerime :))

işte sizlere takılarınızı koymanız,dekorasyonda kullanabileceğiniz,hatta daha ileri gidip sofranızda şk baharatlık olarak kullanabileceğiniz porselen kapaklı floral desenli bir yumurta :) 


bu 2 ürünü özellikle birbirine uyumlu ve severek seçtim... burberry desenli bir şal ve bakraş'tan aynı renk tonunda bir ruj cüzdanı :))


1-tüm bloggerların vazgeçilmezi benri ürünlerinden makyaj pamuğu; 
2-paşabahçe nostalji serisinden leylak kokulu ve benim ambalajına bayıldığım bir kolonya,
3-herba-derm'den 3 adet çok pratik ve hafif  olduğunu düşündüğüm el ve tırnak eti kremi 
4-ve 1 paket benri kağıt sabun ki; çocukluğumdan beri arar dururdum nerede nasıl satılır diye..minnettarım kendilerine :)


bu da şal hariç hediyelerin genel görünümü 


2014..hepinize bol şans diliyorum canlarımmmmm :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder