22 Mayıs 2015

NİSAN AYI BİTENLER-ÇÖPE GİDENLER :)

SELAMMM SELAM BEBİŞLERİMMMMMM

Sepppp serin bir mayıs  akşamından neşe dolu selamlar hepinize...
yazdan nefret ettiğimi bilmeyen yoktur şu sanal alemde malum... 

sıcağı tozu nemi bunalttığı yetmiyormuş gibi bir de üstüne kozmetiklerin yüzümüze vücudumuza batı batıvermesi cinnet geçirmek için yetiyor da artıyor şahsi kanaatimce
hadi gelin bu minimuma yakın kozmetik tüketmeye başladığımız aylarda neler çıkmış elimizden bir bakalım ;)
 önce bir toplu foto ;)


temizlikten bakıma; sağlıktan renkli kozmetiğe bitirdiğim ürünler huzurlarınızda efenim ;)

TEMİZLİK VE BAKIM GRUBU 

ywes rocher deodorant: deodorantta hafif kokuları tercih etme sebeplerimden biri de parfüm kokusunu bastırmasını  istememem..işte bu noktada bu deodorant tam benlik...çok memnun kaldım 

sephora çift fazlı göz makyajı temizleyici: çift fazlı temizleyiciler benim için her zaman ideal ürünler olsa da bunu da sevmiş olsam da sephoranın bu ürünü bir ywes rocher değil mesela ;) bu işin alex'i ywes rocher ehehee :))

oriflame tender care balmlar: yok yaraları iyileştiriyormuş...yok böcek sokmalarına iyiymiş..yok ucukları anında iyileştiriyormuş...hede hödö... YALAN EFENİM HEPSİ YALANNNN !!! nefret ettim o kadar diyim hele kokuları ıyyyyyy :P

eklips oje çıkartıcı şeysi: hiçbir işe yaramıyor..belki de yarıyor da kapağını açtığımda kupkuru bir malzeme olduğu için ben anlayamadım... çöpe gitti bu da :/

konjac sponge: İŞTE BENİM HAYATIMIN BİR ÇEŞİT PEELİNGİ!!! aylar aylar önce lilakutudan almıştım konjac süngeri...kömür içeriklisini almıştım ihtiyacıma yönelik..tek kelimeyle harika bir ürün..banyoda  kimyasal kullanmadan yüz peelingi yapıyorsunuz bi nevi...paketinde şimdi hatırlayamadığım bir süre vermişlerdi atılması için..hatta parçalanacağı yazıyordu ama bunların hiçbiri gerçekleşmediği için ben 9 aydır kullanıyorum baktım tık yok; işkllenip vedalaştım güzel süngerimle...elbette önce yenisini alarak ihihii :))

nuxe body lotiom sample: koku ve bıraktığı nem hissini beğendim.. bu sample'ları daha büyük niye yapmıyolar yauuuwww !!!

nuxe kuru yağ sample: buna sadece kuru yağ demeleri büyük haksızlık bence..bakım..hassasiyet...nem..ne ararsan var daaaa; bence parfüm olarak da kullanılır bu ürün bayıldım ;)

thera med ve arko nem kremi artık yazmama herhalde gerek yok ne dersiniz ;)

salatalık özlü nem maskesi: bu tip maskeleri kullanmak hoşuma gidiyor..elbette dönüşümlü olarak ;) tavsiye ederim :))

RENKLİ KOZMETİK GRUBU


rimmel london kate moss maskara: watsonslardan temin edilen rimmel londonun istisnasız tüm ürünlerini beğenen ben; kate moss serisinden resmen nefret ettim...berbat bir maskara zira fırçanın formu ve içeriğindeki yoğunluk asla biraraya gelmemesi gereken özellikte...kate moss'a da oldum olası uyuzumdur zaten..al işte bu da ispatı ihihiih :)

clinique ruj: tombik ellerimi görmezden geleceğinizi umarak kritiğime başlıyorum efenim ;) 
ne serisini hatırlıyorum ne de numarasını yalnız müthiş bir yaz rengiydi geçen yıldan kalan; sonnnn damasına kadar kullandım helal olsun o paraya ;)
 loreal ruj: çok kötü bir blogger olduğumu düşüneceksiniz ama ilk kez bir postte serii ve no veremiyorum rujların..ancam müthiş tatlı bir pembe ile tam bir yaz rengi olan bu ruju tekrar gittiğimde bulamayışımın sebebi serinin üretilmiyor oluşuydu...dolayısıyle tarihe gömmüşüm o dakka ruju böyle de vefasız bi hatunmuşum şimdi bunu yazınca farkettim ;)







3 yorum:

  1. Merhaba bloğunuzu takipteyim çok samimi anlatmışsın bitenleri :) ( apaydindunyam.blogspot.com.tr) ziyaretinden mutlu olurum . sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. beğenmenize çok sevindim :) ziyaretinize gelcemmm :))

    YanıtlaSil