25 Haziran 2014

İSTANBUL KOZMETİK ÇIKARMASI #1 SEPHORA

HELLOOOO HELLOOO HELLOOOOO EVERYBODY

malumunuz vechi ile 8 gündür istanbuldayım veeee...sanırım birer ikişer istanbul alışverişlerimi yazmanın zamanı geldi

önce genel görünümümüz

1-MUFE kaş kiti
2-NARS WATERPROOFgöz kalemi
3-SEPHORA NUDE waterlıne kalemi
4-SEPHORA çift fazı göz makyajı temizleyici

 

 NARS WATERPROOF GÖZ KALEMİ: lacivert rengini aldım..sıkıldım maviden-kahveden..artık yenilenme zamanı...ve de yeni bir furya başlatma ;) marmaris'te herkes laciye bürünür şimdi hihi :)

SEPHORA NUDE WATERPROOF WATERLINE KALEM: işte aylardan beridir aradığım ve bana uygun tek waterlıne  ürünü bu diyebileceğim nude  tonu ...mutluyum; bulabildim şükür gururluyum :))
 SEPHORA ÇİFT FAZLI EYE MAKE-UP REMOWER: itiraf ediyim; bunun aldım sayılmaz...belli bir miktar (!) alışveriş yapınca bunu 7 tl ye sayıyorlar..yani aslında beleş de sayılmaz


hiç kullanmamıştım denemek için iyi bir fırsat dedim ;)


ürün çift fazlı olduğu için güzelce çalkalamanız gerekiyor ve oluşan renk resmen bir mucize!!! arasanız bulamayacağınız bir aQua rengi...hiçbir işe yaramazsa oyuncak olarak kullanıciğimm sanırım



veeee....alışverişin flaş ürünü:
MUFE kaş kitini aldım nezamandır istiyor; diğer bloggerların deneyim postlarını ve de vloglarını takip ediyordum..aldım..rahat ettim..uygulama için bayağı bir pratik yapmam gerekiyor ve lakin ben bu yola baş koydum malum; sonuçları bilahare sizinle paylaşıciimmm
haaa...bu arada kitin kendine özel bir çantasının bulunması ise ayrıca güzel.. zira fırçadan ve rötuş maskarasından ürün bulaşma riski sıfıra inmiş oluyor..



hepiniz sevgiyle ve kavuştuğunuz hayallerin sevinçleriyle mutlu yaşayın bebişlerimmm 


ben öyle yaptım çünkü

5 yorum:

  1. Sephora'da indirim var diyorlar benim daha gitme şansım olmadı :( Nars'ın kalem rujlarından merak ettiklerim var aslında. Güzel bir alışveriş olmuş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim..indirimler çok güzel 10 tl ye maskara 20 tl ye renkli nemlendirici 5 tl ye ojeler vardı... narsın hiçbir rününde indirim yoktu ama maalesef :(

      Sil
  2. ah şu kaş kitine ölüyorum merakımdan çatlayacagım :( güle güle kullan fıstıgım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 gündür uygulamadayım..elim giderek gelişiyor tavsiye ederim çok doğal durdu bende..ben esmer ve koyu kestane kaşlıyım 30 noyu verdiler birebir uydu... çok teşekkür ederim :))

      Sil
  3. Merhabaaa ,
    Severek takip ettiğim bir blog yazarı olarak seni daha iyi tanıyabilmemiz için sayfamda mimledim:) Yanıtlarsan çok sevinirimm:)
    http://grilady.blogspot.com.tr/2014/06/mim-e-devam.html

    http://grilady.blogspot.com.tr/2014/06/mim-e-devam.html

    YanıtlaSil