23 Temmuz 2014

BU NASIL BİR İMAN;NASIL BİR SADAKAT..RABBİM ADALETİN NEZAMAN TECELLİ EDECEK??

sizleri herzamanki gibi neşeyle karşılamayı,selamlamayı ve öpücükler dağıtmayı çok isterdim..dün gece sosyal paylaşım sitelerine düşen BU VİDEODAN sonra bu kesinlikle mümkün değil....maalesef..

mutlaka videonun içeriğine bakıp izlemeyi reddedenleriniz çıkacaktır..ruhum kaldırmıyor,midem kalkıyor...dayanamıyorum diyenleriniz de olacaktır..rica ediyorum lütfen izleyin...ve bu mübarek Allah kulunun sizlerde yarattığı hislerle ve galeyanla dua ederseniz; dualarınızın bu mübarek ayda arş-ı ala'ya çıkıp kabul olacağına inanıyorum...çünkü tekdüze ve basma kalıp lanetlemelerden öteye geçecek;vicdan,iman muhasebesi yaptıracak ve de adalet duygularınızı şahlandıracaktır eminim...böylece rabbimin adalet kalemi hareket eder bizler de vesile oluruz ne dersiniz ???

kendi facebook sayfamdan izlediğimde yaptığım yorumum:

''İNANAMIYORUM!! bu nasil bir teslimiyet..bu nasil bir Allah aski?? Zihninde tutarsin anladim da; o aciyla nasil bir de makaminda okursun??? Allah biliyor ya zerre sevmem araplari...kendim de arap olmama ragmen..ama bu gercek bir katliam..musluman olmalarinin da bir ayricaligi yok gozumde...tipki madimakta yakilan aydinlara ;neve şalom sinagogu saldırılarında yok olan musevilere, 11 eylulde kurban edilen yahudilere yandigi gibi yaniyor icim....cunku konu benim için sadece ve sadece insan... ve insanın en kutsal hakkı olan yaşama hakkı!! ve aynı zamanda konu vicdan!!! Biri(leri) bu katliama dur desin ne olur.. durdur bu zulmu ya RABB '' şeklinde


hep birlikte dua edelim kardeşlerim...başka yol yok...umudu kesmek yok...


10 yorum:

  1. Bu adamı görünce kendimden şüphe ettim insanlığımdan Müslümanlığımdan utandım bu nasıl bir iman gücü onca acıya rağmen sesi biraz olsun bile titremeden Kur'an okuyor sesi de çok güzel ki ağladım bizim o adamla aynı cenneti istemeye yüzümüz olamaz ya Rabbim bu dünyanın yoksada senin adaletin var, bunca Müslümanın kanını döken yahudilerden sen acısını iki cihanda çıkar ya Rabbim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn...tek istediğimiz bu...yayını yapıp yapmama konusunda feci ikileme düştüm zira insanlarımızın artık neye nasıl tepki vereceğini kestirmek güç!! kimi bu katliamların dikkat çekemediğinden dem vururken kimisi de duygu sömürüsü diyor...bazıları var ki hele anlamadığım bir şekilde ''katledilenler müslüman olunca mı şahlanacağınız tuttu diye soruyor... herzamanki gibi doğru bildiğimi yaptım ve yayınladım kim ne derse desin...çünkü hepimiz aynı acı ve aynı coşkuyla izlerken dua etsek yakarsak; israil devleti ve bu katliama çanak tutan herkesin ilahi adaletle karşılaşacağını düşünüyorum...okuyan kişiye gelince.....SÖZÜN BİTTİĞİ YER !!!

      Sil
    2. Vallaha insanlara bakarsak yandık canım herkes bir tuhaf halde kimisi hiç olmamış gibi davranıyor normal olağan birşey gibi Rabbim Müslümanlar katledilincemi şahlanacağınız tuttu diyenlerin başına gelmeden de imana gelip anlamayı nasip etsin,
      Orada Müslümanlar katledilirken tv izler gibi eline vs vs şeyleri alıp yiyip içerek çığlıklarla sevinen terörist İsrailin halkına şakşakmı yapmalıyız !!
      Orda hayatını kaybedenlere ne kadar çok üzülüyorsam, bir okadarda İsrail halkının bu pislik haline kızıyor onlardan tiksiniyorum.. A.B.V diyorum..

      Sil
    3. vicdanları nerede; umursamıyarak, sorunu küçük göstermeye alışarak ne yapmak nereye varmak isterler onu da anlamam bu süreci vicdanen sızısız atlatanların..o ayrı bi konu :/

      Sil
  2. :( hakikaten insan kendini sorguluyor. İnsanlar bir garip oldu bizim ülkemizde ölüyü, ölümü bile paylaşıyorlar. Gezi olaylarında ölen çocuğa açımayan o sizin ölünüz diyen, filistin de şu katliama tepki vermeyen insanlarla dolu ortalık. Her ikisi de insanlığı, vicdanı gerektirir. Birinin, masum insanların haksız yere öldürüldüğünü görüpte tepki vermeyen insan bırak Müslümanlığı, insan mıyım diye kendini sorgulaması lazım.

    YanıtlaSil
  3. sanırım sorun da bu...tok artık vicdan !!!

    YanıtlaSil
  4. öylesine kapkara bağlanmışki bazılarının gözü nutkum tutuluyor.dünyanın sonunuda insanoğlunun hırsı getirmeyecek mi? Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.kendimi koydum yerine böyle sesim titremeden ağlamadan okuyabilir miydim?

    YanıtlaSil
  5. Cok feci, cok aci, Allah yardimcilari olsun, Allahdan baskada siginacak kapilari yok zaten... :(

    YanıtlaSil