1 Ağustos 2014

ÇEKİLİŞ DUYURUSU VE TEMMUZ AYI BİTENLER-ÇÖPE GİDENLER ;)

YİNE SİZLERLE BİRLİKTEYİM HOORAYYYYYY!!!

şöyle bi  baktım da yine uzun sayılabilecek bir zamandır ihmal etmişim blogu...

hemen kendimi toparlayıp hem sıradaki çekilişimin duyuurusunu yapayım; hem de temmuz ayı bitenler-çöpe gidenler postu hazırlayım dedim ;)

EVET BEBİŞLERİM

muhteşem bir çekiliş sizleri bekliyor...muhteşem derken iddialıyım; zira tamamı missha ürünlerinden oluşan yeni bir çekiliş hazırladım sizler için...

içeriğini görmeniz için biraz daha sabır; benden size söylemesi...
gelelim temmuz ayı bitenler-çöpe gidenler bölümüne..önce bir genel görünüm :)


 MAKYAJ GRUBU


BARBARA BORT RUJ:dönüp dolaşıp aynı ruju alıyorum toprak tonlarda makyajım için...özellikle kış       makyajlarında ideal renk ;)

MAYBELLİNE MASKARA: dolgunluğunu ve uzatma iddiasını asla yerine getirmeyen bir maskara..bana   göre tek artısı fırçasının formu,sertliği ve kullanım rahatlığı...birdaha almam sanırım..                                       

LOREAL RUJ: tatlı bir pembesi olan yapışma bulaşma yapmayan sevdiğim bir ürün..serinin adını hatırlamıyor olmam sebebiyle yenisini alamıycam malesef zira sürekli ambalajlar da değiştiği için hangi seri olduğunu anlayamıyorlar satış elemanları...ben de bunu hiç anlamıyorum...tutulan sevilen ve onca emekle çıkarılmış ürünlerin ambalajları neden sürekli değişir ki?? SAÇMA !!!

NYC KALEM RUJ: berbatt!!! berbatttt!! berbattttt!!!!!!! öncelikle paraben içeriyor-muş...sonradan farkettim..dudaklara sürdüğünüz anda parçalarcasına acıtıyor bende ve kuzumda da aynı etkiyi yarattı..ispirtolu boya kalemi gibi bir koku...hatta uyguladıktan sonra da görüntü olarak da aynı..dalga dalga kupkuru..bir sakatlığa mahal vermemek iin derhal çöpü boyladı...fiyatının yüksek olduğunu da söylemiş miydim ?????

CAR RECENT ARAÇ PARFÜMÜ: arkadaşlar bu da paylaşılır mı demeyin fikir olsun diye paylaşmak istedim..özellikle yazın araçlardaki-otomobillerdeki o kuru-tozlu koku beni irrite ediyor..ben olaya böyle birçözüm getirdim...birkaç yıl önce teyzeciğim bana amerikadan getirtmişti..şükür artık burda da var...tavsiye ederim otolarınız mis gibi kokuyor ve o sarkıp sallanan ve 1 hafta bile dayanmayan kokulardan kat be kat daha iyi...
TEMİZLİK-BAKIM GRUBU


BİODERMA SEBİUM GEL:işte size stoklu çalıştığım yegane yüz temizleyici..ama itiraf ediyim bunu bitiricem diye gına geldi..önceden de belirtmiştim; bundan sonra gramajı yüksek ürün almıycam...beni tüketiyorlar; kendileri tükenmiyorlar offf...pofffff....fakat bu demek değil ki bir daha almıycam...daha üstünü çıkmadıkça sebiumlar benim bebeklerim ;)

BEE BEAUTY VANİLLA-CHEESE CAKE EL KREMİ: ben yaklaşık 2 senedir bu seriyi yaz kış kullanırım; ilk defa bu seferki yarıya bile gelmeden bozuldu :/ neden olduğunu anlayamadım...ama yenisi alındı hemen tabiii ;)

CLİNİQUE YAĞLI CİLTLER İÇİN TONİK:bu son stokumdu şükür bu da bitti...yeni başladığım ve beni benden alan lavantalı toniğimle aşk yaşıyorum şu sıralar...adiyos yılların vefakar cefakar toniği ;)

PAK FACE KİL MASKESİ: zaman zaman başka marka kil maskeleriyle dönüşümlü kullanıyorum..memnunum..tavsiye ederim sanırım watsonslarda bulabiliyorsunuz..

DİADERMİNE BURUN BANTLARI: denedim;memnun kalmadım..oğlum denedi; nefret etti...kızım denedi; cıkkk dedi!!! hatta ciyaaakkk dedi zira burnunda soyulma yaptı... ve ailemizdeki hakkını kaybetti ;)

BANYO BAKIM GRUBU


BİOBLASS YAĞLI SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN: kızımın dönüşümlü olarak sürekli kullandığı bir ürün....yağ kontrolü oldukça iyi tavsiye edilir ;)
MİSSHA PROCURE SAÇ BAKIM MASKESİ: hadi dayanamadım size bir sır vereyim...çekilişimde bu ürünün başka bir çeşidinden orijinal boyu olacak ne dersiniz ?? çok beğenerek kullandığım kuru saçlar için bakım maskesi...yedeği alındi bile ;)
8X4 DEODORANT: nefret ettim desem yeridir...sadece 3 kez kullandım doğru çöpe...o nasıl bir basınç..o nasıl bir asit??? resmen kavuruyor...İĞRENÇ !!!

benim bu ay kullandığım ürünler bu kadar bebişlerim...sizlerin de deneyimlerinden faydalanmak isterim...objektif yorumlar içeren postlarınızı bekliyor olucam...hepiniz sevgiyle kalın 




3 yorum:

  1. Enerjine hayranımmmmmmmmmmmmmmmmm :) Oto kokusunu nerden bulabilirim ya odam için istiyorum :/

    YanıtlaSil
  2. canım benim teşekkür ederim :) 3KA adlı bir onlıne sitesi..eos'lardan victorias secret'lere...kurutma mendillerinden kamp malzemelerine hijyen aparatlarına kadar herşeyi bulabileceğin bir site... bakmak istersen adresi : http://www.3ka.com.tr/ öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler bakıyorum hemen :)

      Sil