14 Şubat 2015

KENDİME İNANAMIYORUM AMA; İDAM CEZASI GERİ GELSİN İSTİYORUM!!!

GÜNAYDIN VEYA MERHABA DEMEYİ ÇOK İSTERDİM SİZLERE 
AMA AFFEDİN

bu toplumda yaşayan biri olarak; bir anne olarak...
bir kız annesi olarak...
BİR KADIN OLARAK...
YASTAYIM !!!


bu ülkede gencecik fidanlara kıyıldı zamanında sırf özgür olduklarını sandıkları fikirlerini savundukları için...
sonra insan hakları dediler; yaşam hakkına saygı dediler ve idam cezası kaldırıldı..
ve gelinen nokta bu..
canıma; malıma,namusuma ama en çok da yaşam hakkıma kastetmiş yaratıkların yaşam haklarına SAYGI DUYMUYORUM!!!
ya Özgecan'ın başına gelenlerden yola çıkılarak artık idam cezası geri getirilsin;
ya da rabbim bana öyle bir güç versin ki çocuklarımı bana ait hiçbir hakkı savunmayıp beni koruyamayan bu ülkeden ve kanunlardan alıp dışarda okutabileyim..
bu ülke yaşanmaz hale geldi artık..
milliyetçi duygularımı sorgular hale geldim..
kim için ne için???
hangi topraklara sahip çıkmak???
yine ve yine...
İSYANLARDAYIM !!!

14 yorum:

  1. Meralcim birini bir canlıyı öldürmek bana her zaman çok zor gelmiştir. Ne de olsa o canı biz vermedik ve ne olursa olsun almaya da hakkımız yoktur. Ama bu elbetteki bu tür vahşetlerin cezasız kalmasını gerektirmiyor. Yaşadıkları süre boyunca her gün pişman olarak her an acı çekerek hayatlarını geçirmelerini sağlamak gerek diye düşünüyorum bu vahşilerin. Verilebilecek en güzel ceza o sahip olamadıkları organlarını ellerinden almakla başlamalı mesela. Ya da aynı işkenceye maruz bırakılmalı, ibreti alem olsun diye sokaklarda teşhir edilmeli... evet çok gaddarca davranılmalı onlara. nasıl ki onlar bir çiçeğe böyle hoyratça azap ettiler, aynısını hayatlarının geri kalanında her an yaşamalılar. Yoksa ölüm bir kurtuluş olur onlar için.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. yaradılışları nefret ve hoyratlıktan ibaret bu yaratıkların hiçbir hafifletici neden; bahane ve kanunla kayırılmasını istemiyorum...kanunlar insan olmayı bilenler için var ve ben bunların kesinlikle insan olduğuna inanmıyorum!!! hem kanuni; hem de ilahi adalet kaleminin bir an önce kıpırdamasını ve yaşanabilecek en ağır; en ecı verici ve en küçük düşürücü şekilde cezalandırılmalarını ve tüm bu sürecin halk önünde yapılmasını diliyorum ki ibret olsun !!!

    YanıtlaSil
  4. Söylenecek gerçekten söz yok çok üzgünüm herkesi derinden yaraladı..

    YanıtlaSil
  5. bende aynı duyguları taşıyorum ve idam cezası istiyorum

    YanıtlaSil
  6. ahhhh keşkeee!!! ama acı çekmeden...aşağlık karakterlerine uygun cezalardan geçmeden haketmesinler idamı bie !!!

    YanıtlaSil
  7. Ağlayarak izledim haberlerde.Çok üzücü bir durum..

    YanıtlaSil
  8. Bloğunu takibe aldım ben de beklerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. gezi olaylarından bu yana içim paramparça kaç ocak söndü kaç ana babanın yüreği dağlandı ben mi bu kadar hassasım yoksa insanlar gerçekten çokmu duyarsız demekten alıkoyamıyorum kendimi.acı olaylar yaşanmış herkeste bir sevgililer günü heiyelerini yayaınlama sevdası vardı çaraf çarşaf :(

    YanıtlaSil
  10. aynını az önce sosyal medya hesaplarımda ben paylaştım... TİKSİNİYORUM diye :(

    YanıtlaSil
  11. Defalarca bindim o TOK dolmuşlarına.Mersinin ilçesinde annemlerin yazlığına giderken arabam olmadığı için onları ziyarete giderken defalarca kullandım.Dolmuşta kucağımda kızımla yalnız kaldığımda nasıl korktuğum geldi aklıma bu olayı duyduğumda...Hiç unutamam bir hafta sonu kayınvalidemlere götürüyordum kızımı. Dolmuşta şöför ben ve arkadaşı kaldık tabi bir de kucağımda miniğim..telefonumla 155 i tuşlayıp elim basma tuşunda gitmiştim yazlığın kapısına kadar. Okadar korkmuştum. Şöför ve arkadaşının görüntüsünü siz anlayın artık..Özgecan'ın okuduğu üniversite de yıllardır öğrencilerin sırtından dünyanın parasını vurdu ama bu servis meselesini çözemedi. Evet Özgecen dolmuşa Tarsus'tan bindi. Ama unutmayalım okuldan da binmiş olabilirdi....

    YanıtlaSil
  12. ben anlamıyorum o kız ister okulda binsin; ister başka biyerde...ister mini etek giysin ister tesettürlü olsun..ister sabahın erken saatleri olsun isterse de günün geç vakitleri ne önemi var ??? insanlık onuruna yakışmayacak; bir canlının en kutsal hakkı olan yaşam hakkını elinden alacak hakkı nasıl görürsünüz kendinizde??? nasıl bir insansınız siz ??? SAHİ... İNSAN MISINIZ !!!

    YanıtlaSil
  13. Nasıl bir akıl sağlık(sızlı)ğına sahip bu yaratıklar bilemiyorum ama dilerim Allah'tan Hammurabi Kanunları işler bu kez.Bundan sonraki sürecin bir de sosyal hayattaki devamı da önemli. İçimize karışıp bizi her hangi bir yerde taciz edebilecek,zarar verecek bu kişilere karşı hukuki yaptırımlar ve toplumun hassasiyet derecesi ne olacak?Üç gün yürüyüp dördüncü gün unutcaksak hiç bir anlamı kalmaz bu yazdıklarımızın. Biz katledilen hiç bir insanı unutmamalıyız.Ayşe Paşalı cinayetini bilirsiniz. Çok canım acımıştı o kadıncağız kocası tarafından öldürüldüğünde. Minik Gizem'in akrabası tarafından öldürüldüğünde gözyaşlarım sel olmuştu bir çok insan gibi. Ama üç gün ağlamamızla aklımıza gelince bir rahmet okumamızla düzelmiyor işler. Hem devlet kanadında hem de hükümet kanadında bu vahşetlerle ilgili cezaların çok çok ağırlaştırılması hatta idam cezasının gündeme getirilmesini bir çoğumuz beklemekte ve istemekteyiz. Hani diyoruz ya şunların iki tanesini sallandıracaksın meydanda bak bakalım bir daha kolay mı başkasının yapması aynı şeyi?Ayrıca Ailesinin iç yangını bitmeyecek ama inşallah verilecek cezalarla bir nebze olsun içleri rahatlar tabii bizim de.

    YanıtlaSil
  14. cidden sallandırılmaları beni de ciddi ölçüde tatmin eder diye düşünüyordum ancak özgecan gibi yitip gidenlerin ardında bıraktıkları hergün ölüyorlar..onların ne çektiklerini 1 nebze olsun hatırlatacak cezalar istiyorum artık ben!!! veya hayvani nefislerinin bir daha kimsenin hayatını karartmıyacak hale getirilmesini :(

    YanıtlaSil