15 Eylül 2018

REYHAN ŞERBETİ

HOOLA BEBİŞLERİM 
ŞAHANE BİR EYLÜL SABAHINDAN HEPİNİZE SELAMLAR

havalar biraz serinleyip de bünyedeki vampir terk-i diyar eyleyince bana da bi yazma hevesi geldi anacıım
sonra bi baktım ki ne göreyim ??
Reyhan şerbetinin sözünü verip yerine getirmemişim 😞😞

sorry arkadaşlar 🙏🏽🙏🏽


hiç lafı uzatmadan tarife geçiyorum :)))

tarife videolu anlatımıyla  İŞTE BURAYI TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz ;)



1-) 1 demet çok iyi yıkanmış reyhanın üzerine 1 lt kaynar su döküp 1. Videodaki gibi karıştırıyorsunuz

bu arada lütfen dikkat; suyunuz sıcakken hiçbir yemekte ve ön hazırlığında plastik kullanmayın lütfen..
hazırlıkta kullanmak zorunda kaldığınızda da derhal çelik veya cam materyalle yer değiştirin )

2-) üzerine (bana göre) 1 bardak şeker döküp 2. Videodaki gibi eriyene kadar karıştırıyorsunuz

3-) suyu sıkılmış 1 limonu 3. Videodaki gibi döküp ortaya o şahane renk çıkıncaya kadar karıştırıyorsunuz👌👌


4-) ve final: cam bir sürahiye süzüp buz gibi soğutmak kaydıyla içiyorsunuz🥤🥤



(şekerini lütfen kendi ağız tadınıza göre ayarlayın.. 🍭🍭
zira biliyorsunuz ki; birrrrr mero’nun tatlıyla-şekerle pek işi olmaz; ☝️☝️
sonra tatsız oldu demeyin 😉😉

Afiyet olsun 🙏🏽🙏🏽

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder